O salonu Kali

Salon Kali je nastao iz velike i dugogodišnje ljubavi i želje za brigom o psima.

Zna se da je lijepa i uredna dlaka najbolji odraz zdravstvenog stanja životinje, no većina vlasnika zbog posla nije u mogučnosti održavati higijenu dlake psa ili im on to jednostavno ne dozvoljava, a higijena životinje zahtjeva odvajanje slobodnog vremena. No zato smo mi tu da Vam pomognemo da uživate maksimalno u odmoru sa svojim četveronožnim prijateljem, a sve ostalo prepustite nama.

Moje ime je Inga Dvojković, po struci sam doktor veterinarske medicine.

2002. godine udomila sam psa sa ceste, čupavog maltezera Bubija s kojim je počela moja karijera u groomingu.

Tijekom studija sam se volonterski bavila šišanjem i uređivanjem pasa, te je dugogodišnja suradnja sa različitim pasminama i karakterima pojedinih pasa prerasla u veliku ljubav. Shvativši, uz studij, koliko je higijena kože i dlake životinje bitna za cijelo zdravstveno stanje odlučila sam otvoriti salon za njegu Kali kako bih vlasnicima pomogla u održavanju higijene njihovih ljubimaca te ih svojim stručnim znanjem upozorila na određene nepravilnosti ili probleme vezane uz njihovo zdravlje.

Inga Dvojković

Vlasnica salona Kali

20201031_143348

Zašto izabrati salon Kali?

Vrhunska njega Vašeg ljubimca

O Vašem ljubimcu brinu stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom. Na nama je da brinemo o dlaci i koži Vašeg ljubimca a na Vama da uživate s njim, zato koristimo najbolje proizvode za njegu na tržištu.

Veselo i brižno osoblje

Sreća je dio našeg posla. Naše veselo raspoloženje i izrazita briga prema životinjama, sigurno će doprijeti i do Vašeg ljubimca, te će njegovo vrijeme na tretmanu proći bez stresa.

15+ godina iskustva

Salon Kali nastao je iz brige i ljubavi prema psima, vodeći se činjenicom koliko je higijena kože i dlake životinje bitna za cijelo zdravstveno stanje.

Tko brine o Vašim ljubimcima?

U salonu za pse Kali, za Vaše pse brinu iskusni groomeri koji ih urediti tako da Vi možete uživati u potpunosti u igri sa njim.

Inga Dvojković, dr.med.vet.

20 Godina iskustva

Ines Juran

10 Godina iskustva

Helena Vukman

5 Godina iskustva

Zrinka Mikić

2 Godina iskustva

Sretni psi, sretni vlasnici

Rezervirajte svoj termin

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da uživate u ljepoti Vašeg najboljeg prijatelja! Termin možete rezervirati na broj 0912542514 ili rezervacijom na našem webu.
Scroll to Top