Hidromasažna ozonska terapija kože

Sa zadovoljstvom objavljujemo da sada nudimo vrhunske hidromasažne ozonske tretmane kože za kućne ljubimce. Ova tehnološki napredna terapija kože kućnih ljubimaca više je od pukih mjehurića s kisikom; to je stvarni uređaj za hidromasažnu terapiju kože koji stvara ozon za liječenje stanja kože koje tradicionalni mikro-mjehurići ne mogu.

Ozon (O3) je molekula kisika (O2) s dodatnim atomom kisika. On se prirodno stvara kada ultra-ljubičaste zrake sunca reagiraju s molekulom kisika (O2) u gornjoj atmosferi Zemlje, što stvara zaštitni ozonski sloj. Također se prirodno stvara električnim pražnjenjem, poput osvjetljenja.

Međutim, ozon se može stvoriti i umjetno pomoću generatora ozona. Iv San Bernard hidromasažni stroj ima sposobnost generiranja O3 u vodu te se na taj način koristi u terapiji kože ljubimaca . Ozon je snažan i brzo djelujući oksidans koji će razgraditi sve bakterije, spore plijesni i kvasca, organski materijal i viruse.
Ozon nije samo vrlo snažno oksidirajuće sredstvo već i vrlo moćan nekemijski dezinficijens. Ima jedinstvenu značajku razgradnje na bezopasan, netoksičan, ekološki siguran materijal: kisik.

Hidromasažna terapija kože ozonom

Terapije ozonom kože nisu lijek ili čarobni pripravak već služe kao potpora u lijećenju i svojim djelovanjem ubrzavaju lijećenje mnogih dermatoloških problema. Na kraju, imunološki sustav mora obaviti posao iscjeljivanja tijela i kože. Terapiju ozonom najbolje je izvoditi zajedno s drugim načinima liječenja poput lokalnih terapija kozmetikom kako bi se postigli najbolji rezultati. Koristi se isključivo uz Iv San Bernard kozmetiku Broj i učestalost tretmana ovisit će o stanju koje se liječi. Plan liječenja određuje se na individualnoj osnovi, ovisno o pacijentovim specifičnim kožnim problemima.

Stanja čije se cijeljenje može ubrzati pomoću ozona

GLJIVICE

ALERGIJE

SEBOREA

LIŠMANIJA

ALOPECIJA

RANE

RAZNA UPOTREBA

VETERINARSKI SAVJETI

S obzirom da tijekom tretmana detaljno pregledamo svaki centimetar Vašeg psa to nam omogućuje da vidimo određene promjene u ponašanju psa ili zdravstvene probleme na koži, dlaci, noktima, ušima, zubima, te Vas upozorimo na to i pokušamo pomoći stručnim savjetima ili uputimo specijalisti kako bismo zajedno s Vama omogućili Vašem psu sretan i lagodan život.

Sretni psi, sretni vlasnici

Rezervirajte svoj termin

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da uživate u ljepoti Vašeg najboljeg prijatelja! Termin možete rezervirati na broj 0912542514 ili rezervacijom na našem webu.
Scroll to Top