REDOVITA KUPANJA

Redovita kupanja vam omogućavaju pristup neograničenim terminima kupanja po jedinstvenoj mjesečnoj cijeni. Smanjite linjanje, spriječite petljanje i uživajte u
čistom ljubimcu tijekom cijelog mjeseca! Nema više prljavog psa u Vašem domu. Ukoliko ste redoviti također ćete imati posebnu cijenu za sve usluge našeg salona.

Uživa li Vaš pas u plivanju, planinarenju, igranju u lokalnom psećem parku? Jeste li umorni od stalnog linjanja, petljanja ili dlaka po cijeloj kući? Onda je ovaj program za vas!

Redovito kupanje i četkanje presudno je za zdravlje kože i dlake Vaših pasa. Kupke pomažu u otpuštanju nečistoća, smanjenju linjanja, petljanja, te umanjuju perutanje. Predbilježite tretman kako bi Vaš pas bio čist i mirisan. Trebate li dodatnu kupku ovog mjeseca nakon valjanja u blatu? Nazovite nas i dogovorit ćemo brzinski termin za kupanje!
ŠTO JE UKLJUČENO?

Pri svakom posjetu vaš će pas dobiti cjeloviti tretman za kupanje i kondicioniranje s našim specijaliziranim šamponima i regeneratorima za kućne ljubimce na prirodnoj bazi bez SLSa, parabena i slikona Iv San Bernard branda, četkanje i uklanjanje poddlake, skračivanje noktiju, čišćenje ušiju, uređenje njuškice, šapa. Često se dogodi da mi vidimo Vašeg ljubimca češće nego veterinar, a s obzirom da pri tretmanu pređemo svaki centimetarm kože prvi ćemo uočiti promjene na koži i zdravlju te Vas upozoriti na njih i uputiti veterinaru.
Također po želji možemo i napraviti SPA OZON kupku kako bi malo potaknuli bolju cirkulaciju i imunitet kože.

Koliko to košta?

Mjesečne cijene kupanja temelje se na veličini Vaših pasa i tipu dlake, na redovitu cijenu kupanja i održavanja dajemo popust od 10% Kupke se osim mjesečno mogu zakazati i svaki tjedan, uz vrhunsku kozemtiku Iv San Bernard. Šišanje se mora rezervirati odvojeno od kupanja, jer zahtijeva dodatno vrijeme.

Sretni psi, sretni vlasnici

Rezervirajte svoj termin

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da uživate u ljepoti Vašeg najboljeg prijatelja! Termin možete rezervirati na broj 0912542514 ili rezervacijom na našem webu.
Scroll to Top